YOGA- OCH SKRIVARRESA TILL KRETA 5–12 OKT 2019

WinWin Yoga i samarbete med Crêperie Lemoni arrangerar

Yoga- och skrivarresa till Kreta 5–12 oktober 2019

Drömmer du om att skriva? På en plats vid havet, under en klarblå himmel och där oliver och apelsiner växer… Följ då med på vår inspirerande yoga- och skrivarresa till Kreta! Du behöver inga förkunskaper, kursen passar både dig som vill komma igång och dig som vill utveckla ditt skrivande. Och att yoga i det grekiska landskapet är - alldeles, alldeles underbart.

Kreta är en oemotståndlig mix av gammal kultur, mytologi och undersköna omgivningar. Kretensarna är också kända för sin gästvänlighet och sin goda, hälsosamma mat. Vår färd går till Agios Nikolaos, en liten pärla till stad på öns östra kust. Här checkar vi in på trevliga Almyros Sand Apartments, bara några steg från havet. Vi bor i rymliga, modernt inredda lägenheter. Personalen gör det där lilla extra för att få sina gäster att trivas. Här finns också pool och restaurang.

Varje morgon och eftermiddag/kväll yogar vi vid havet. Förmiddagen ägnar vi oss åt att skriva; vi varvar teori med praktiska skrivövningar, samtal om texter och får individuell handledning. På eftermiddagen har varje deltagare möjlighet att skriva på eget material. Men glöm inte att gå på upptäcktsfärd. Åk upp till bergen, hitta ett kafeneio och beställ in ett glas raki och några mezerätter. Det blir ett minne för livet.

”Meraki” är ett grekiskt ord som betyder att man lägger ned sin själ i det man gör - det kommer vi att göra på den här resan.

Pris: 7 850 SEK

I priset  ingår

* Frukost och lunch
* Yoga morgon och kväll. Morgonklassen hålls av yinyogaläraren Maria Nilsson. Eftermiddagsklassen är av mer dynamisk art och hålls av en lokal yogalärare
* Skrivarkurs med praktiska skrivövningar och individuell handledning. Kursledare är journalisten Kina Andersson, med tjugo års yrkeserfarenhet
* Delat boende i lägenhet
* Transfer till och från flygplatsen i Heraklion.

Kostnad för flygresan och middag tillkommer.

» För mer information och anmälan