Information om Coronavirus och yoga

På grund av den smittspridning som sker av Coronaviruset just nu runt om i världen så vill vi tydliggöra några riktlinjer för WinWins verksamhet. Det är viktigt för oss att du känner dig trygg på WinWin och vet hur vi förhåller oss.

Vi väljer i dagsläget att agera beslutsamt, ta det säkra före det osäkra, samt att i mesta möjliga mån bidra till en minskad smittspridning. Vi följer i dagsläget de rekommendationer som WHO och Folkhälsomyndigheten ger.

Om du har förkylningssymptom så ber vi dig att avstå från att delta i aktiviteter på WinWin tills vidare, då det inte med enkelhet går att fastställa vilken typ av förkylning du har. Vi vill på så vis bidra till att minska smittspridningen i Sverige av Coronaviruset.

Om du de senaste 14 dagarna varit utomlands, och då särskilt i de riskområden som definierats (för närvarande räknas Kina, Sydkorea, Iran och norra Italien i regionerna Lombardiet, Piemonte, Emilia-Romagna och Veneto som särskilt drabbade områden), så ber vi dig att vänta ytterligare 14 dagar innan du kommer för att delta i aktiviteter på WinWin. Detta då det kan finnas en risk att du smittar andra innan du märkt av dina symtom.

Vi har bytt ut handdukarna på toaletten mot pappersservetter och begränsar antalet platser på yogaklasserna till 10 personer för att ni inte ska behöva stå så tätt. Vi städar även extra noga i studion, främst på kontaktytor som handtag och kranar.

Inför ditt besök hos oss kan du tänka på att:
- Ta med din egen yogamatta om du har en.
- Om du lånar en yogamatta/bolster, ta med en liten handduk eller liknande som du kan lägga mellan ansiktet och yogamattan/bolstret.
- Tvätta händerna när du kommer in, innan du tar i någonting annat om det är möjligt.
- Diska din egen tekopp ordentligt med diskmedel och tvätta lånemattorna noga.
- Fortsätta att komma på yogaklasserna så länge du känner dig symtomfri och inte just har varit utomlands. Yogan hjälper både kroppen och sinnet att må bra, vilket känns viktigt att fokusera på just nu.

Ta hand om er själva och de ni har omkring er!